Ce se întâmplă la Kursk? Câştigă ucrainienii?

Iată pe scurt povestea, pe înţelesul tuturor. În primul rând, dacă ucrainienii pot să îi bată pe ruşi, de ce nu îi bat şi în vest? Pe de altă parte, dacă ruşii pot să îi bată pe ucrainieni, de ce le permit astfel de incursiuni bombastice?

Să ne imaginăm o bătaie între doi copii violenţi, golani cum le-ar zice Iliescu, unul mai de 15 ani şi altul mai de 8 ani. Cel de 15 ani îi dă două capace celui de 8 ani, dar acesta deoarece a fumat puţină iarbă înainte, nu se sperie şi răspunde şi el băgâng câţiva pumni ca răspuns. Cel de 15 ani e şocat că ăl mic are tupeu, dar pumnii acestuia deşi l-au atins doar l-au gâdilat puţin. Ca să îl liniştească mai bine, îi mai dă câteva capace, mai tari de data asta. Ăl mic, tot aşa, turbează, dă şi el pumni, care evident nu prea ajung deoarece cel mare este mult mai mare şi mai puternic.

Cel mare apoi începe să îi dea pumni de-a binelea însă nu la faţă şi nu sub centură, ci în piept, ca bărbaţii. Dar cel mic, prinde un moment şi îi dă celui mare ditamai şut între picioare, pe nepregătite.

Evident că golanul mare e ditamai fraier că permite asta, dar un şut între picioare nu face decât să îl turbeze şi urmează să dea la pământ cu juniorul de 8 ani.

Cam asta e situaţia cu Rusia şi Ucraina. Aşa cum îi bat în vest, ruşii îi vor bate şi în nord. La nevoie fac mobilizare. Doame-fereşte să dea cu nuclearele înainte de mobilizare.

Nu e prima dată când ucrainienii încearcă să îi împungă pe ruşi în nord. Data trecută s-a lăsat cu mulţi morţi pentru ucrainieni, mai ales în trupele de elită.

Bănuiala mea e că în spatele mişcării sunt americanii care pe ultima sută a lui Biden încearcă să facă maxim de damage ruşilor pentru a încerca o eventuală escaladare şi un eventual răzbel nuclear. Practic Biden se luptă cu Trump pe cine să înceapă un război nuclear şi unde. Biden (mă rog, cei care se află la butoanele lui) preferă Ucraina, Trump preferă Iranul. Pentru noi nicio variantă nu e bună, doar ROEXIT, atât din UE cât şi din NATO. Doar singuri, fără “aliaţi” în marile imperii, cu o armată proprie, cu o industrie militară proprie şi cu negoicieri punctuale pe subiecte punctuale cu fiecare imperiu am putea juca un rol important în garantarea securităţii. Acum noi nu suntem decât o bază aeriană pentru bombardierele nucleare ale americanilor şi în consecinţă o ţintă a rachetelor strategice nucleare ruseşti.

1 thought on “Ce se întâmplă la Kursk? Câştigă ucrainienii?”

  1. “Practic Biden se luptă cu Trump pe cine să înceapă un război nuclear şi unde. Biden (mă rog, cei care se află la butoanele lui) preferă Ucraina, Trump preferă Iranul. Pentru noi nicio variantă nu e bună”

    Varianta asta cum o fi?
    https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=8047807518618058&id=100001666691620&rdid=Vo6bnhSZDI3bLynj

    .
    Here we go again?
    https://ro.wikisource.org/wiki/Spitalul,_Coranul,_Talmudul,_Kahalul_%C8%99i_Francmasoneria#ROM%C3%82NIA

    https://www.academia.edu/3217996/Zydokomuna_Evreii_si_comunismul_cazul_Romaniei_1944_1965_

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.